Rólunk

TÁRSASÁGUNKRÓL

ZÖLD LOGISZTIKA

Társaságunkat a visszaváltható csomagolások logisztikája területén tevékenykedő nemzetközi hatáskörű aktív szakmai csoport alkotja.

Ezen a területen komplex szervizt biztosítunk, továbbá az általános lehetőségeken felül ügyfeleink igényeire egyedi megoldásokat is nyújtunk. Koordináljuk a KLT ládák folyamatos mozgását, tevékenységeink, melyek a ládák átvétele, ellenőrzése, osztályozása, tisztítása és ismételten az ügyfél rendelkezésére bocsátása zárt ciklust alkotnak. Mindezeknek egy meghatározott célja van – a ládák megfelelő mennyiségben és minőségben mindig ott legyenek, ahol szükségesek.

ELŐNYEINK

KÖLTSÉGEK & CO2 KIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉSE

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

Csökkentse saját, egyszer használatos szállítási csomagolások megvételével kapcsolatos kiadásait és profitáljon a többször használatos műanyag raklapok, dobozok, konténerek és KLT ládák kikölcsönzéséből.

TISZTÍTÁS

TISZTÍTÁS

A szállítási csomagolás rendszeres tisztítása garantálja a szállítás alatt az áru maximális védelmét és a higiéniai előírásoknak való megfelelést.

EMISSZIÓ CSÖKKENTÉSE

EMISSZIÓ CSÖKKENTÉSE

Raklapok, dobozok és KLT ládák kölcsönzésével csökkenti az elektromos energiafogyasztást, a hulladékmennyiséget és a CO2 kibocsátást.

HELYMEGHATÁROZÁ S ÉS NYOMONKÖVETÉS

HELYMEGHATÁROZÁ S ÉS NYOMONKÖVETÉS

Tudni szeretné raklapjai vagy dobozai pillanatnyi helyzetét? Megelőzzük, hogy az ellátási láncban elvesszenek.

SZERVIZ ÉS JAVÍTÁS

SZERVIZ ÉS JAVÍTÁS

Műanyag raklapok, dobozok és KLT raklapok műszaki állapotának ellenőrzése. Sérült darabok javítása vagy újrahasznosítása és cseréje.

RAKTÁROZÁS

RAKTÁROZÁS

Kölcsönözzön tőlünk raklapot, dobozt és KLT ládát csak arra az időszakra, amíg szüksége van rá, így raktárát hatékonyabban használhatja ki másra.